APT, numarul 4 printre cei mai Mari Jucatori pe Piata de HR

Ziarul Financiar a publicat si anul acesta Anuarul „Cei mai mari jucatori din economie 2016”. Conform datelor colectate, anul 2015 a fost cel mai bun dupa 2008 pana în prezent, atat din punct de vedere macroeconomic, cat si pentru cele mai mari companii din Romania. In randul celor 80 de piete economice analizate, fiecare piata inregistreaza un top 10 al companiilor din domeniul respectiv.

APT, locul 4 pe piata de HR din Romania.

Anul trecut a marcat pozitiv rezultatele financiare ale companiilor din industria serviciilor de resurse umane. Astfel, principalii zece jucatori din piata au inregistrat o crestere de aproximativ 10% a afacerilor, procentul insemnand pana la 1,2 mld. de lei (266 mil euro).
In randul companiilor care completeaza top 10, se regasesc si grupuri de firme care ofera mai multe tipuri de servicii, adiacente celor de recrutare si inchiriere de fortă de munca in regim temporar, precum servicii de outsourcing, payroll sau consultanta. Printre acestea se numara si APT Group, cu APT Resources & Services, APT Broker, APT Evolution, APT Finance Broker, APT Human Resources si APT New Business Solutions.

Grupul de companii APT are o experienta de peste 20 de ani in Romania, gestionand in prezent circa 2000 de angajati.

Informatii complete si detalii pot fi gasite in Anuarul „Cei mai mari jucatori din economie 2016”, www.zf.ro