Despre Noi

Experiență & Viziune

Noi suntem GRUPUL PROHUMAN

Am pornit la drum în 1994 ca una dintre primele companii de servicii de resurse umane din România. De-a lungul anilor, am evoluat în mod natural și ne-am extins aria de servicii și de competență pentru a ține pasul cu provocările unui mediu de afaceri în continuă schimbare și pentru a satisface cerințele din ce în ce mai sofisticate ale clienților noștri.

Ca o confirmare a performanței noastre în domeniul resurselor umane, din vara 2017 am devenit parte a grupului Prohuman, unul dintre cei mai mari jucători de pe piața de resurse umane din zona Balcanică.

Din grupul Prohuman fac parte companiile: Prohuman APT, Prohuman APT Resources, Prohuman APT Broker, Prohuman APT Finance Broker.

Echipa noastră

Sorina Donisa CEO
Sorina are o experiență de peste 20 de ani în domeniile Resurse Umane, Financiar și Consultanță și ocupă poziția de CEO al Prohuman APT (fost APT Resources & Services) începând cu 2010. Ea s-a alăturat echipei Prohuman APT în 1998 în poziția de Contabil Șef, și chiar daca a început în rolul de coordonare al departamentului financiar, de-a lungul anilor a coordonat și dezvoltat în companie o puternică linie de afaceri în Resurse Umane.
Cornel ApostolCOO
Cornel are o experiență de peste 20 de ani în domeniile Resurselor Umane și Financiar. El ocupă poziția de Director Operațional al Prohuman APT (fost APT Resources & Services) începând cu Martie 2017, iar anterior a ocupat poziția de CFO începând cu anul 2012 și a coordonat liniile de afaceri de muncă temporară și payroll în companie. El s-a alăturat grupului în 2002 și și-a dezvoltat constant cariera preluând coordonarea diverselor linii de afaceri din Prohuman APT.
Mirela MarinCFO
Mirela are o experiență de peste 15 ani în domeniul Finanțe și Contabilitate și mai mult de 9 ani în management și consultanță financiară ocupând poziția de CFO al Prohuman APT (fost APT Resources & Services) începand cu Septembrie 2017. Anterior acestui rol a ocupat poziția de Manager Financiar începand cu 2012. Ea s-a alăturat echipei Prohuman APT în anul 2005 și și-a dezvoltat constant cariera pas cu pas caștigat o întelegele aprofundată a pieței de resurse umane.
Raluca AnghelTemps Staffing BU Manager
Cu o experiență de peste 15 ani în Resurse Umane, Raluca s-a alăturat Grupului APT în anul 2014, debutând în poziția de Payroll Specialist. Implicarea și cunoștințele acumulate au contribuit la dezvoltarea ei profesională, iar începând cu anul 2017 ocupă funcția de Temps Staffing BU Manager.
Cristina MihociChief Accountant
Cristina și-a început cariera în domeniul Financiar acum mai bine de 10 ani într-o companie de consultanță contabilă. După 3 ani, în anul 2012, s-a alăturat echipei Prohuman APT (fost APT Resources & Services) în funcția de contabil, iar de la acel punct și-a dezvoltat cariera pas cu pas în acest domeniu.
A absolvit Academia de Studii Economice din Iași în 2007 în domeniul Economic și începând cu anul 2016 este expert contabil și membru al asociației CECCAR.
Simona Dobre
Simona DobreHead of Outsourcing
Simona ocupa poziția de Head of Outsourcing începand cu anul 2009 și are o experiență de peste 14 ani în toate ariile conectate cu resursele umane: recrutare, comunicare și diversitate, inducție și training, programe de dezvoltare, managementul performanței, documentare și raportarea procedurilor de resurse umane și designul proceselor.
Razvan ZglobiuHead of Sales and Talent Acquisition
Răzvan are o experiență de peste 10 ani în vânzări B2B, dintre care 8 ani în industria outsourcing HR. Începând cu ianuarie 2021 el ocupă poziția de Head of Sales and TA, gestionând echipele noastre de vânzări și de recrutare.
Bogdan Ragalie
Bogdan RagalieRegional Manager Zona Centrală
Bogdan s-a alăturat echipei Prohuman APT (fost APT Resources & Services) în 2015 ocupând poziția de Manager Regional. Deține o experiență de 11 ani în vânzări destinate clienților corporate și large corporate.
A finalizat facultatea de Finanțe Bănci în București, continuând cu programul de master în Management Financiar Bancar în Brașov.
Lucian Grosu Regional Manager Zona de Est
S-a alăturat echipei Prohuman APT (former APT Resources & Services) la jumătatea anului 2018, moment din care contribuie la dezvoltarea regională a sediului din Iași. Cu o experiență de aproximativ 3 ani în domeniul resurselor umane a gestionat cu succes proiecte de recrutare și de plasare personal, în volume mari din diferite domenii de activitate precum automotive, industrial, șamd.
Iancu Polverea
Iancu Polverea Regional Manager Zona de Vest
Iancu s-a alăturat echipei Prohuman APT (fost APT Resources & Services) în Iulie 2019 și vine cu o experiență de peste 15 ani în domeniul Resurselor Umane. Pe parcursul carierei a coordonat la nivel local și regional atât partea de vânzare cât și activitatea operațională a resurselor umane.
Cătălin Ciupag Branch Manager
Cătălin s-a alăturat echipei Prohuman APT la jumătatea anului 2021 în rolul de Team Leader al echipei de consultanti specializati în recrutarea de blue collars din București. Cu o experiență de peste 6 ani în domeniul resurselor umane, a gestionat și coordonat cu succes proiecte de recrutare și plasare de personal, în diferite domenii de activitate, ce i-au asigurat o bună colaborare profesională atât cu clienții, cât și cu angajații.
Rareș Balint Regional Manager
Rares face parte din echipa Prohuman APT de la începutul anului 2023. El este un profesionist dedicat și pasionat, cu o experiență de peste 19 ani în domeniul resurselor umane și domeniul financiar. Pe parcursul carierei, Rares a jucat un rol cheie în dezvoltarea strategiilor de recrutare, administrare, formare și dezvoltare a personalului in cadrul companiilor cu care a colaborat in zona de Nord a tarii.

Vrei să ne cunoaștem?

Data processing agreement(*)

Am citit Politica Prohuman privind protecția datelor cu caracter personal si imi exprim consimțământul pentru prelucrarea datelor mele cu caracter personal potrivit Politicii de protecție a datelor

Marketing agreement

Sunt de acord cu prelucrarea si utilizarea datelor mele personale (telefon, e-mail) in scopuri de marketing si plasarea acestora in baza de date.

Consent to e-mail

Sunt de acord sa primesc informatii de marketing pe adresa mea de e-mail cu privire la produsele si serviciile oferite.