Firma Recrutare Personal

Recrutare 2019-03-01T06:11:42+00:00

Alege o echipă cu experiență

Cu un palmares de peste 11.000 de recrutări în aproape 18 ani de când această linie de business a completat armonios paleta activităților de resurse umane ale grupului Prohuman APT, suntem capabili să finalizam cu succes cele mai ambițioase proiecte de recrutare & selecție ale clienților noștri.

Abordarea noastră se bazează pe principiile managementului proiectelor, stabilind livrabile clare, termene precise și rezultate măsurabile.

Preocupați de continua îmbunătățire a calității serviciului, înca din 2008, am implementat în cadrul Departamentului de Recrutare & Selecție sistemul de management al calității.

Solicită ofertă

Industrii multiple

Echipa de consultanti în recrutare a firmei Prohuman este formată din specialiști în domeniu, cu experiență de business consistentă, care a abordat de-a lungul timpului proiecte din cele mai variate industrii.

IT
Telecom
Inginerie
BPO
SSC
Call Center
Finance
Marketing
HR
Insurance
Pharma
Auto
Retail
Turism
HORECA
Logistică

Etapele procesului de recrutare

1

Înțelegerea specificului companiei client pentru coroborarea cu ultimele tendințe de pe piața muncii și o corectă prezentare a companiei candidaților selectați.

2

Determinarea profilurilor de post pentru pozițiile deschise (plasare ierarhică, responsabilități, specificul muncii, obiective, parametrii de performanță, salariu și beneficii).

3

Definirea profilurilor candidaților doriți (pregătire, experiență, calificări, certificări, competențe, profile psiho-comportamentale).

4

Filtrarea candidaților potențial potriviți din surse multiple: baza de date APT, rețele sociale, referral, târguri de joburi, contactele noastre în mediile universitare sau profesionale.

5

Atragerea candidaților filtrați și evaluarea acestora folosind un mix de metode care îmbină, dupa caz, testarea cu instrumente psihometrice, probe de lucru, interviuri structurate și/ sau situaționale.

6

Pregătirea unei liste scurte a celor mai potriviți candidați, incluzând pentru fiecare, un raport al rezultatelor evaluării pe baza căreia clientul va putea face selecția finală.

7

Asistarea clientului în procesul de decizie și, la cerere, de prezentare a ofertei de angajare pentru fiecare candidat selectat.

Beneficiile clienților

  • Reducerea costurilor fixe și recurente ale organizației cu activitatea de recrutare și selecție

  • Completarea capacității de recrutare și selecție internă în cazul vârfurilor de activitate.

  • Acces la instrumente moderne de selecție fără investiții costisitoare.

  • Posibilitatea de a opta pentru externalizarea întregului proces sau doar pentru anumite etape, cum ar fi filtrarea inițială a potențialilor candidați sau utilizarea instrumentelor de selecție pentru evaluarea competențelor acestora.

  • Control complet al costurilor datorită unei structuri clare a prețurilor.

  • Înlocuirea gratuită a persoanelor recrutate de Prohuman care părăsesc compania client în perioada de „garanție” stabilită în contractul de recrutare.

  • Acces la o bază de date cu peste 150.000 CV-uri.

  • O calitate ridicată a serviciilor, demonstrată prin parteneriatele de lungă durată pe care firma Prohuman le-a dezvoltat de-a lungul timpului.

Contactează-ne

Indiferent dacă este vorba despre un proiect pentru o poziţie sau pentru 100 de poziţii, abordăm procesul de recrutare şi selecţie cu maximă seriozitate, acţionând sistematic cu scopul de a găsi în cel mai scurt timp candidatul potrivit pentru fiecare post, pentru fiecare client.

Data processing agreement(*)

Am citit Politica Prohuman privind protecția datelor cu caracter personal si imi exprim consimțământul pentru prelucrarea datelor mele cu caracter personal potrivit Politicii de protecție a datelor

Marketing agreement

Sunt de acord cu prelucrarea si utilizarea datelor mele personale (telefon, e-mail) in scopuri de marketing si plasarea acestora in baza de date.

Consent to e-mail

Sunt de acord sa primesc informatii de marketing pe adresa mea de e-mail cu privire la produsele si serviciile oferite.