Suntem în Top 4 Companii de HR din România


Intr-o piață atât de competitivă cum este cea de resurse umane suntem mândri că ne menținem profesionalismul, suntem în top 4 companii de HR din România în anul 2019, conform anuarului Ziarului Financiar, Cei mai mari jucatori din economie, piata de resurse umane. Acest lucru se datorează în primul rând celui mai important capital, oamenii. Mulțumim colegilor pentru toată implicarea, mulțumim partenerilor de business pentru că au încredere în noi.


"Cea mai mare creştere a cifrei de afaceri din rândul celor mai mari jucători din industrie a fost înregistrată de APT Resources & Services, parte a ProHuman Group. În 2019, compania a avut o cifră de afaceri de aproape 132 mil. lei, în creştere cu aproape 55% comparativ cu anul precedent.

Anul trecut, profitul APT Resources & Services a avut o valoare mai mult decât triplă faţă de cea din 2008, ajungând la circa 3,2 milioane de lei.

Astfel, compania a avansat pe locul patru în top 10 al companiilor din industria serviciilor de resurse umane, de pe locul opt ocupat în 2018."

https://www.zf.ro/profesii/anuar-zf-cei-mari-jucatori-economie-2020-piata-resurse-umane-cei-19417378.